Amuse 'a spoonful of life and beyond' geserveerd op 14, 15, 21 en 22 oktober 2017.
Loolaan Galerie, Loolaan 31a,

 

Amuse. Muze. Amusant. Muziek. De associaties volgen elkaar in snel tempo en struikelen bijna over elkaar. En zo is het ook met de kunstwerken of objecten van Anne-Mieke Boonstra op de tentoonstelling ‘Amuse’ tijdens Open Ateliers Apeldoorn. In totaal zijn er op de tentoonstelling Amuse van Anne-Mieke Boonstra twintig kunstwerken te bewonderen. En zoals altijd bij haar, zit alles weer vol verborgen anekdotes, boodschappen en verhalen. Levendig of dodelijk serieus. Te veel om zomaar voor de vuist weg op te lepelen, weg te geven of hapklaar te omschrijven. Daarom gewoon dus gaan zien en beleven, die tentoonstelling Amuse. Te consumeren op 14, 15, 21 en 22 oktober 2017 van 13 - 17 uur. Loolaan Galerie, Loolaan 31a, Apeldoorn.

 

 

atelier anne-mieke boonstra op afspraak

Wil je een werk bekijken in het atelier van Anne-Mieke Boonstra? Maak dan een afspraak. Je bent van harte welkom.

 

exposities anne-mieke boonstra

Anne-Mieke Boonstra exposeert regelmatig met papierkunst, kunstenaarsboeken, doeken en objecten. Haar exposities hebben altijd een thema zoals ‘Shredded’, Onderhuids of Amuse. Haar kunst is een verrassende ontdekkingsreis waarbij aan de kijker niet alles wordt prijsgegeven. Ze exposeerde  onder andere in de Loolaan Galerie, ACEC, in CODA met PaperArt 2015 en haar eigen atelier in Apeldoorn. Of bij Galerie Hoeve den Erver te Beek, bij Schreuder & Kraan in Haarlem, Galerie Noord en Het Paleis te Groningen, K26 in Oss en in Terneuzen. Wil je werk exposeren? Neem contact op met Anne-Mieke.

 

Een overzicht van eerdere exposities van Anne-Mieke Boonstra vind je op Kunstinzicht

Anne-Mieke Boonstra is kunstenares en meester boekbindster. Naast haar autonome werk maakt ze in opdracht exclusieve gastenboeken, fotoalbums en bijzondere boeken en dozen op maat met haar Boekenkunst.

 

Gardenierslaan 43  |  7314 ct apeldoorn  |  055 378 29 63  |  06 303 88 337

info@boekenkunst.nl   |  linkedin

 

kvk 08050612  |  btw 0920.52.721.b.02  |  betaalwijze op rekening  |  © boekenkunst 2017

webdesign en productie  |  faam reclame royale